Johan over de verkrachtingszaken van Cosby en Ronaldo | VERONICA INSIDE


MO MO
MO MO

Johan, je bent een held. Pvv varkens zullen je nu gaan haten.

Vor 10 Tage
Nicky Goldsteen
Nicky Goldsteen

Boh foi! Wie is die chick in de laatste secondes?

Vor 18 Tage
Michel Linschoten
Michel Linschoten

En daarom zit johan in een praat programma en niet politiek. Totaal uit zijn nek aan het zwetsen..

Vor 21 Tag
georgio jansen
georgio jansen

johan je gaat pelleboer achterna

Vor 23 Tage
AntiPagan da
AntiPagan da

"Trump die iedere vrouw in het kruis grijpt"... Totale bullshit. Hij had het specifiek over golddiggers en wat die allemaal toelaten...

Vor 28 Tage
Robert Waterlander
Robert Waterlander

Foutje bedankt. Volg het nieuws, Johan.

Vor Monat
legalblond
legalblond

Johan heeft vaak gelijk, maar dit is echt grote onzin. HIj wordt langzaam besmet met het politiek-correctheidsvirus. ERG STOM, JOHAN. GA JE MOND SPOELEN, MAN....!!!! Ik heb de amerikaanse politiek heel intens gevolgd het laatste jaar en als je werkelijk door hebt wat daar aan de hand is, mag de hele wereld god of het lot of wat je ook maar gelooft op de blote knietjes bedanken dat Trump daar nu de baas is en eens goed de hele criminele rotzooi, alle corruptie en alle pedofilie opruimt. Ik hoop ook dat we snel arresten gaan zien van mensen als Hillary Clinton, een van de meest erge en criminele wijven ter wereld, maar ook van Barack Obama, een verschrikkelijke verrader, massamoordenaar, en moslim. Laten we hopen dat dat hele sentiment ook snel naar Europa overslaat, want het stikt in de EU ook van de totale psychopathische idioten die over lijken gaan en geen moer om de gewone burger geven.

Vor Monat
Nico Bakkernes
Nico Bakkernes

Bekijk het maar alles mag en ik vind het ik kijk ernaar IK STOP ERMEE. 😡😬

Vor Monat
mokum friedy
mokum friedy

Johan praat óver voetbal, niet over kutjes .

Vor 2 Monate
DeHoerVanVakG
DeHoerVanVakG

Hou het lekker bij voetbal jongens. En als er wel ander nieuws besproken moet worden kegel dan alsjeblieft eerst die oude vent er uit. Zijn kennis is om te janken, hij kan niet discussieren en niemand zit uberhaupt op zijn mening te wachten.

Vor 2 Monate
Kees Middelbeek
Kees Middelbeek

Ik weet na zo’n fragment weer, waarom ik geen TV meer kan verdragen 😖

Vor 2 Monate
Kylo Bran
Kylo Bran

Dit is toch een voetbal programma of?

Vor 2 Monate
Dennis
Dennis

De kijkers van dit programma zijn uiterst conservatief. Wie had dat gedacht?

Vor 2 Monate
Wallem
Wallem

Laat Johan lekker lullen. Het geeft leuke videos

Vor 2 Monate
NO WAY
NO WAY

Ik vraag me af hoe het zit met de kijkcijfers zijn die nu hoger of lager dan toen VI op RTL7 was? In ieder geval kijk ik helemaal niet meer al sinds enkele weken nadat ze waren overgestapt naar Veronica. Het programma duurt nu ook veel te lang. Het concept hadden ze eerst aangepast alleen werkte het niet, dus hebben ze nu een copy van VI RTL7 gemaakt alleen iets langer helaas en stomme deuntjes. Ze moeten het hoofdzakelijk hebben over voetbal en zo nu en dan een andere sport. Eens zo een keertje heel voorzichtig hun mening kunnen geven over zaken die in de wereld gebeuren. Ze moeten met iets nieuws komen zoals bijvoorbeeld een bekende voetballer/voetbalster of scheidsrechter moet met een bal of ballon of opgeblazen "condoom" Jan, Johan, Gene of Grijp trachten te paseren (geen keeper) en dan te scoren ergens in een namaak stadion. Gewoon zodat ze voor lul staan of niet. Dit geeft weer een extra dimensie/ "dementie" aan het programma, wellicht ga ik dan weer kijken.

Vor 2 Monate
Tim
Tim

Als je al deze reacties leest zou je bijna denken dat iedereen billenlikkers van Trump zijn die maar hopen dat vrouwen doen wat ze willen. Gelukkig is het duidelijk dat als deze nepaccounts, of zogenaamde trollen bij diverse videos, waaronder bij het Forum voor Democratie, opduiken en daardoor het beeld wekken dat heel Nederland er zo over denkt. Die neppaccounts zijn inmiddels zo doorzichtig.

Vor 2 Monate
uberhork
uberhork

Kuthoeren met hun fake statements. Domme Johan trapt erin. Domme domme Johan.

Vor 2 Monate
newoaknl
newoaknl

Ben het niet eens met de Trump kwalificatie waarmee deze video begint. Ook hier in NL mogen we heel blij zijn met Trump, want we worden jarenlang gegijzeld door globalisten. Met NL voorop. Gaat goedkomen en Trump schijnt het goed te doen. Ja dat de media en nu ook hier in NL Trump blijven besmeuren, tja dat werkt niet meer. Alles hebben ze uit de kast gehaald, hij blijft winnen. Nu ook Kavanaugh weer. "Tired of winning...". Wordt nog wat de midterms maar verwacht een red wave... want die democraten zijn wel heel erg vies bezig. Johan heeft teveel democratische CNN gekeken. Fakenews Bizar het heilig geloof in vrouwen door Johan, de typische bluepilled beta male, terwijl vrouwen professionele leugenaars zijn en emoties feilloos lezen en vrouwen hun communicatie daarop (kunnen) afstemmen. Mannen kunnen dat niet. Bizar Johan, bizar en naief.

Vor 2 Monate
MrPleij
MrPleij

Wanneer je als vrouw meent dat je het slachtoffer bent van aanranding/verkrachting, dan moet je direct naar de politie stappen, en niet jaren wachten om je verhaal op nationale televisie te doen. Bovendien is het niet melden van een misdrijf (wat verkrachting is) een strafbaar feit. Al die vrouwen die zich plots herinneren dat ze in een ver verleden door een man (of vrouw) ongewenst betast zijn, zijn dus zelf zo schuldig als de hel.

Vor 2 Monate
MrPleij
MrPleij

Johan Derksen wordt steeds lachwekkender met zijn hypocriete gezever.

Vor 2 Monate
L Ludovic
L Ludovic

Derksen hou uw bek

Vor 2 Monate
de heks
de heks

Je luld slap Derksen je begint vervelend te worden ze doen daar ook aan demoniseren ,en ook nog eens meer dan 30 jaar geleden ,je bent een hypocriet die wijven willen onder leiding van de democraten Trump uit de weg hebben ,wat heb jij uitgespookt toen je jong was.

Vor 2 Monate
Dave Smith
Dave Smith

Er bestaat ook zoiets als “Golddiggers” als je geld of beroemd bent, komen ze vaak tevoorschijn.

Vor 2 Monate
Thomas van de graaf
Thomas van de graaf

Deze comments zijn echt walgelijk, maar ja wat verwacht je van een beetje voetbal kijkende sexisten op het platte land. Houdt je dr gewoon buiten als je er niets van snapt

Vor 2 Monate
Willem Westland
Willem Westland

nep lach nep ventjes nep programma miesgasserige aandoening gewenst.. laag allooi dit programma, simpele ziel met je ""doei"" HAHAHAHA

Vor 2 Monate
MultiNaturalice
MultiNaturalice

Johan Derksen: "er zijn 3 vrouwen die moet je 100.000 dollar geven om onzin te vertellen". Derksen is echt reten naïef. "Ford komt geloofwaardig over". Echt? Die Derksen heeft zich vakkundig laten hersenspoelen door de me too media. Dat wijf met haar gestileerde "ik ben een meisje, geloof mij" postuur gelooft hij wel? Ik werd misselijk van dat gemaakte stemmetje Zogenaamd heeft hij respect maar wel zelf constant schuine grappen maken over kuthieren en vreemdgaan. De hypocriet. De FBI hebben die dames toch onderzocht en er is niks toch niks uitgekomen? Oh straks gaat Derksen zeker weer klagen dat dat onderzoek niks voorstelde 36 jaar geleden, nooit aangifte gedaan, geen details, getuigen die het ontkennen en elkaar tegenspreken, liegen over haar tweede voordeur en haar vliegangst, leugendetector die niks voorstelt etc etc Ik snap niet dat Derksen daar niet dwars doorheenkijkt. Oh hij heeft een hekel aan Trump en conservatieven in Amerika. Nu snap ik het wel weer.

Vor 2 Monate
suske wiske
suske wiske

Oeps Johan bleek toch weer een vrouw die beschuldigen deed om de politieke tegenstanders te schaden. ps Christine Ford heeft zo rond de $1 mill verzameld.

Vor 2 Monate
Sanders57
Sanders57

Hadden wij niet een pedo genaamd Demmink als minister van justitie?

Vor 2 Monate
demasa
demasa

Johan is een goede vent maar niet zo bekend met Amerikaanse politiek. Overigens ligt in de USA het percentage van valse meldingen op 41%

Vor 2 Monate
De Messias
De Messias

Johan Derksen weet meer dan Peter r de Vries

Vor 2 Monate
Remco V
Remco V

Ik ken een vrouw die is verkracht door Johan Derksen, dat heeft ze mij gezegd. Derksen is een verkrachter!

Vor 2 Monate
BIBLE IS FLAT EARTH
BIBLE IS FLAT EARTH

volgende keer ff zeggen dat de aarde plat is johan

Vor 2 Monate
Gwnboefman Aa
Gwnboefman Aa

Steven seagal is net ook beschuldigd in een live intervieuw

Vor 2 Monate
Aimane Chouhaibi
Aimane Chouhaibi

Is dit een voetbal show of de telegraaf?

Vor 2 Monate
ϟϟ EUROPA · RISING ϟϟ
ϟϟ EUROPA · RISING ϟϟ

Johan is echt een domme mongool

Vor 2 Monate
jess jesse
jess jesse

2: chriss wattss = another narcist filthy liars & serial killer ! 3: top of iceberg = rapist rich mansuits outcoming story versions of looooooong listnames !

Vor 2 Monate
jess jesse
jess jesse

1: protection laws = weak , receiving money + justified ! Good solutions ! Harvey weinstein , bill cosby , woody allen brett ratner , bob , kavagaugh , ronaldo = long list of narcist rapist ! Who is next add on list ! Easy peasy sum dude?!

Vor 2 Monate
Madrrrrrrrrrrr
Madrrrrrrrrrrr

Top al die hysterie. Pas als er een rechtszaak is geweest geef ik commentaar. Hehehe

Vor 2 Monate
Daphne Standaar
Daphne Standaar

hahahaha

Vor 2 Monate
Anu Elaiu
Anu Elaiu

Als je beetje ervaring in het leven hebt weet je dat het een kut hoer is. Ze heeft seks gehad met Ronaldo dus 10 jaar terug. En daarna zij ze k WOu het niet. En dus Cristiano geeft haar geld. 10 jaar later is geld op.

Vor 2 Monate
New Jones
New Jones

Je ken tegenwoordig geen eens voetbal programma kijken zonder er aan herinnerd worden hoe waardeloos de wereld is. En ik dacht dat 18 jaar wachten tot we weer kampioen waren erg was.

Vor 2 Monate
Rip Klaar
Rip Klaar

Ik koop nooit meer wat bij de Gamma. Kutreclame gvd

Vor 2 Monate
Richard Dekker
Richard Dekker

Waar rook is is vuur. De hoer Mirella Schoonheim die mij van het ergste van het ergste beschuldigt denkt dat zij mij klein gekregen heeft. Ik weet dat ze verhuist is en ik weet hoe ik haar en haar hoeren kinderen terug kan vinden.

Vor 2 Monate
Onno van der Straaten
Onno van der Straaten

Dom Johan dom. Echt dom. Bret is een man van eer. Niet zoals jij.

Vor 2 Monate
stan van derl ugt
stan van derl ugt

Johan ,je lult uit je bek. Je hebt Wilders ook al zo afgezeken , gaat nergens over

Vor 2 Monate
Rubinati
Rubinati

Wat een eikel, napraten van anderen zonder denken.... trump zei, als miljardair laten vrouwen zich zo pakken in de kut... they let you grab Em by the pussy... dat betekent niet dat hij de hele dag aan het kutten vissen is, maar dat er een machtspositie bestaat als je miljardair bent. Linkse eikel, verandering is onderweg uit Italië, oost Europa, Engeland, Amerika, alle linkse kranten zijn zelf vernietigingskampen geworden en alle onafhankelijke media kanalen zoals you tube brengt de tegenbeweging.

Vor 2 Monate
Bas X
Bas X

Die cavanaugh is al onderworpen aan 6 fbi onderzoeken, geen daarvan heeft iets opgelevert in negatieve zin. Er staan ruim 64 vrouwen achter hem, die hebben ondertekent dat hij ze met uiterst veel respect heeft behandeld. Kijk maar eens naar de hearings. Het is die vrouw die volkomen ongeloofwaardig overkomt. Ze zit zelfs na haar verklaring lang en breed te glimlachen. Een slachtoffer gaat niet lopen glimlachen, dat is het teken van een echte leugenaar. Het is gewoon een ordinaire "character assassination".

Vor 2 Monate
Geert Kok
Geert Kok

Wat een onbenul om mensen zonder bewijs te veroordelen. Opzouten met je antiTrump gelul. En het publiek lacht wat een domme mensen. Ga het volgen dan zie je wat een lynchpartij de democraten uitvoeren met blackmail. Christopher Steele

Vor 2 Monate
TG Leviathan
TG Leviathan

He johan, mevrouw Ford heeft maar €750.000 bij elkaar gesprokkeld met haar jank verhaal. Oh ja hij is al 6x door de FBI onderzocht en wat denk je. NADA. ach ja links he.

Vor 2 Monate
paulharmans
paulharmans

Wat een halve gare die Derksen, hij kan meteen bij Eva Jinek op schoot gaan zitten, dat is ook zo'n dom wichtje dat een foto van Hillary Clinton boven haar bed heeft hangen. Lees ook eens wat anders dan de gevestigde media kranten Johan! Kijk eens naar ander nieuws dan dat van de NOS of RTL, dan zal het je opvallen dat Trump helemaal niet zo slecht is als jij in je politieke onbenul denkt. Er is een REDEN waarom de gevestigde media uitsluitend zeer negatief over Trump zijn, zij bevinden zich namelijk ALLEMAAL in handen van de zeer rijke Deep State elite en aangezien Trump waarmaakt wat hij tijdens de verkiezingen beloofde, namelijk het oprollen van de Deep State, raakt dat ook meteen de media, vandaar Johan dat ze geen eerlijk nieuws over Trump brengen.

Vor 2 Monate
paulharmans
paulharmans

Ik zou toch nog even geduld hebben en afwachten wat Trump gaat doen na de midterms. Inmiddels zijn de FBI, CIA en het ministerie van justitie aardig opgeschoond wat betreft de Deep State ratten die daar de leiding hadden en Kavanaugh zit op zijn plek en heeft de bevoegdheid gekregen om het leger in te zetten voor de nodige arrestaties. Daar zal Trump voor de midterm verkiezingen niet aan beginnen, maar als hij wint, gaat dat beslist van start. En wat denk je van die mars van duizenden vluchtelingen die naar de VS komen, die mensen zijn overduidelijk door de democraten en met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid door George Soros betaald om dat te doen. Uitsluitend en alleen om Trump een actie te laten ondernemen (het tegenhouden van die mensen aan de grens) waarmee de democraten (Deep State!) hun voordeel kunnen doen. Onzin? Zie: http://www.youtube.com/watch?v=FzkNY0UdQn0

Vor Monat
d lieffering
d lieffering

hele amerikaanse politiek en media eromheen is "smerig". ik weet niet wie het doet, maar het enige wat hier gebeurd is het proberen uit roeien van het "gezonde midden". beide partijen lijken zich schuldig te maken aan het vergroten van de kloof tussen twee extreem nare mensen/ideologieën met hier en daar een pluspuntje. trump verklaart "de oorlog" aan "de deepstate" en "linkse media" en volgens hillary "kunnen we niet civiel zijn", nou een ieder die mij verteld dat er geen gezonde middenweg is kan ik niet serieus nemen. aangezien beide partijen in dit geval idioten zijn ga ik snel een pakketje "thoughts and prayers" op de bus doen naar washington, als ze zo door gaan gaan ze die nodig hebben.

Vor Monat
paulharmans
paulharmans

2e reactie op jouw reactie Tamer: Laat ik er een voorbeeld voor je bijdoen, kijk hoeveel Amerikanen er in de VS inmiddels 'wakker' zijn geworden en waarvan een klein deel hun video-boodschap aan de WalkAway beweging hebben gestuurd. WalkAway is een tijdje geleden begonnen doordat democratische burgers doorkregen hoe ze op het verkeerde been zijn gezet door de linkse media en dat zij daardoor nu massaal overstappen naar de kant van Trump. De schandalige wijze waarop de democraten nu met Kavanaugh zijn omgegaan, heeft sinds de afgelopen weken voor nog eens 300.000 overstappers gezorgd! En let ook eens op hoeveel zwarte Amerikanen overstappen: http://www.youtube.com/channel/UCDb4InP9mRZR9oogD1b2dOQ

Vor 2 Monate
paulharmans
paulharmans

O ja? Ga jij je dan ook eerst maar eens verdiepen in de andere kant van het verhaal, het zal je verbazen hoe je bent bedonderd door de gevestigde media. Trump haat oa. geen buitenlanders, dat is het beeld dat de media hebben geschapen, maar omdat ALLE media daaraan meedoen lijkt het de waarheid.

Vor 2 Monate
Tamer Gozubuyuk
Tamer Gozubuyuk

paulharmans Wat een onzin

Vor 2 Monate
Jj J
Jj J

Johan ik vond je top. Maar je ben teen karikatuur van jezelf. En je lult uit je nek. Ik keek altijd naar vi en zat ervoor klaar. Nu ben je zo slecht en vooringenomen.

Vor 2 Monate
RubenPieterMark
RubenPieterMark

De thumbnail zegt: "Houd je bek, kuthoer". Wanneer wordt dit gezegd in de video?.. Beetje een 'lokaas-duimnagel'.

Vor 2 Monate
Stones Jones
Stones Jones

Hahaha al deze mongooltjes in de comments.. opeens willen ze dat Johan alleen over voetbal moet praten. Puur omdat ze DIT KEER het niet met hem eens zijn. Andere keren prijzen ze hem de lucht in alsof t Jezus is. Talk about selective bias. Jullie waaien heen en weer als een uitgenaaide hoer met manke poten.

Vor 2 Monate
Dave Lubeck
Dave Lubeck

En deze Klootzak Derksen gelooft maar gelijk dat die Ronaldo geld heeft betaald aan dat hoertje .

Vor 2 Monate
Dave Lubeck
Dave Lubeck

Ben wel benieuwd wat Derksen vroeger heeft uitgevreten . Ouwe Schijnheil !! Ik hoopo dat er vandaag of morgen in 1 keer vuiligheid naar boven komt drijven van deze ouwe viezerik . Kijken wat hij dan nog te lullen heeft over een ander .

Vor 2 Monate
Dragi
Dragi

Hey Johan!!!!!!!! Weet je hoe vaak jij vrouwonvriendelijke opmerkingen hebt geplaatst. seksistische uilatingen etc. Hou gwn zelf je bek kuthoer!!!

Vor 2 Monate
Johan Riley
Johan Riley

Pijnlijk om in de reacties te lezen dat Trump’s propaganda en indoctrinatie Nederland ook al bereikt hebben 😒

Vor 2 Monate
Nuran Aydin
Nuran Aydin

Wat n sukkels...

Vor 2 Monate
trikkke11
trikkke11

Buiten klassement, heren.

Vor 2 Monate
Fred Flinstone
Fred Flinstone

Ik snap niet waarom zoveel mensen hier Trump verdedigen? Is het omdat jullie zo een hekel hebben aan moslims of omdat jullie geloven dat iedereen die Trump walgelijk vindt automatisch links is?

Vor 2 Monate
rose rose
rose rose

johan hou je kop.anti trump much! hillary beter? als je dat vindt moet je hier eens naar kijken. http://www.youtube.com/watch?v=0al4bF9JeIQ

Vor 2 Monate
jermaine dadonsimon
jermaine dadonsimon

3:34

Vor 2 Monate
michel verstraeten
michel verstraeten

Johan Johan, wat sla je de plank toch weer helemaal mis. Het blijkt wel weer dat je nergens verstand van hebt.

Vor 2 Monate
John Doe
John Doe

Hoezo slaat die de plank mis?

Vor 2 Monate
Snikkelbek
Snikkelbek

Johan kan het beter bij voetbal houden.

Vor 2 Monate
Truth 101 EARTH
Truth 101 EARTH

Die vrouwen krijgen idd geld aangeboden on onzin te verklaren #"The war on men"

Vor 2 Monate
Rob Robertson
Rob Robertson

Kijk 5 min van de hearings van Ford. Klopte geen bal van. Johan, stick to voetbal jochie

Vor 2 Monate
daniel b
daniel b

Johan heeft ditmaal niet gelijk, dus als 100 mensen in Nederland op de TV zeggen dat Johan en z'n clubje homofoob is, dan is het dus zo?. en dat Trump 100.000 aan een porno actrice heeft gegeven is dan wel de waarheid?deze vrouw loog alles bij elkaar, heb je weleens gezien hoe lelijk ze was toen, vergeleken met deze hoge piet.

Vor 2 Monate
Jason F Carter
Jason F Carter

Lol

Vor 2 Monate
Ton Cremers Sens
Ton Cremers Sens

vaak moest ik lachen om Derksen, maar deze man valt nu wel heel erg door de mand.

Vor 2 Monate
harry damming
harry damming

Waarom doet die vrouw pas na zoveel jaar pas aangifte

Vor 2 Monate
Leo Jansen
Leo Jansen

Het valt mij tegen van Johan ik dacht dat hij meer verstand had, kennelijk zit hij alleen maar naar de mainstreem media te kijken en heeft er geen idee van wat er werkelijk speelt en hoe hij wordt voorgelogen en gemanipuleerd ! Gelukkig zijn zijn volgers beter op de hoogte gezien hun reacties !

Vor 2 Monate
Peter-john De Jong
Peter-john De Jong

Johan een beetje dom hoor

Vor 2 Monate
Azijn Seikert
Azijn Seikert

Haha mijn pa neemt Derksen ook zo serieus. Die man is een clown en daarom kijk ik ook elke week. De onzin die hij uitkraamt maakt het alleen maar leuker. Hij moet wel heel goed betaald krijgen om zichzelf zo voor schut te zetten op nationale tv of totaal geen zelfrespect hebben.

Vor 2 Monate
Al Muqsit
Al Muqsit

Lekker wijf op het einde

Vor 2 Monate
BenzoLoxy
BenzoLoxy

Vieze clickbait

Vor 2 Monate
Rock Horjus
Rock Horjus

Wat een vreselijk dom programma is dit met die verschrikkelijke Johan erin

Vor 2 Monate
lianne Kraaijenbrink
lianne Kraaijenbrink

Johan heeft gelijk

Vor 2 Monate
TiiqawxHD
TiiqawxHD

Luister die vrouwen willen geld. T zijn allemaal kanker hoeren. Niet te vergouwen. Vieze botox hoofde daar

Vor 2 Monate
Jonny Vancraybeen
Jonny Vancraybeen

Ik denk dat Johan beter wat kalmer aan doet en dat die de sperma van zijn hond niet meer doorslikt 😎

Vor 2 Monate
Robert Hulzebos
Robert Hulzebos

Derksen brand je vingers hier niet aan!!!!Als je zijn verhoor daar ziet.Die man heeft niets gedaan.Die Vrouw kwam geloofwaardig over????Jonge wat val jij hier door de mand.....dit moet hij volgens mij zeggen.Want op al die zenders is het Anti-Trump.

Vor 2 Monate
Descend
Descend

Rot toch op zeg Trump is niet mensen aan het verkrachten ben je een debiel ofzo, snowflake.

Vor 2 Monate
Pastafarian
Pastafarian

Johan heeft geen idee waar hij het over heeft. Praat nou maar over voetbal dat is waar je goed in ben.

Vor 2 Monate
Paul van Dijck
Paul van Dijck

Wanneer Johan derksen praat over voetbal, dan is het leuk...soms! Maar Johan heeft over ALLES een mening. Het probleem met Johan is, dat hij niet eens het verstandelijke vermogen heeft van een kind van 10 jaar oud.

Vor 2 Monate
Oshaoxin
Oshaoxin

Doe jij maar gewoon Johan, hou het lekker bij voetbal international, daar kunnen we in ieder geval nog van genieten.

Vor 2 Monate
floris m
floris m

in de vs is het al jaren de normaalste zaak om je zetel voor de supreme court door te verkopen aan een opvolger. dit is een feit waar iedereen van weet alleen word het niet erkend als corruptie.

Vor 2 Monate
Torva Messorem
Torva Messorem

Is Johan de nieuwe Peter R. de Vries ofzo? Komen overal aan tafel behalve bij het onderwerp waar ze wél verstand van hebben.

Vor 2 Monate
Drerie
Drerie

Die vrouwen ruiken alleen maar geld, hebben totaal geen verstand van voetbal. Het enige wat ze kennen is de paal of de lat, als ze er maar op mogen zitten. Daarna lopen huilen om wat centjes af te persen.

Vor 2 Monate
S. Brouwer
S. Brouwer

Johan toont zich hier te ongeinformeerd en vindt een beschuldiging blijkbaar genoeg voor een schuldig- verklaring. Meer dan slecht voor een invloedrijke opiniemaker. Als je in die positie zit en een mening hierover wilt geven : lees je in en anders blijf bij je leest. Dat je allergisch bent voor Trump : soit! Iemand als Kavanaugh is echter meest waarschijnlijk volkomen onterecht van iets dat 36 jaar geleden zou hebben plaatsgevonden , beschuldigd. Geen consistente plaats, geen consistente tijd alle getuigen ontkennen Kavanaugh's aanwezigheid inclusief een goede bekende van de aanklaagster. Kavanaugh heeft tot nu een onberispelijke zeer succesvolle carrière gehad , en heeft altijd alles gedaan om speciaal vrouwen in het mannenbolwerk justitie vooruit te helpen! Talloze getuigen (vrouwen die door hem geholpen zijn in hun carrière) bevestigen dit. Dat Trump hem naar voren heeft geschoven , wil nog niet zeggen dat hij een slechte kandidaat is. Juist Trump zal in zijn positie , om politieke redenen, een voor zoveel mogelijk mensen uit beide politieke kampen ,acceptabele of iig onberispelijke kandidaat kiezen . Als deze man valt, zijn ALLE mannen in het westen "sitting ducks" voor westerse vrouwen, als deze zin aan een makkelijke eendenjacht hebben!! Een overtuigend voorgedragen zielig verhaal en het feit dat een vrouwelijk slachtoffer altijd de waarheid spreekt , zelfs als feiten het meer dan zeer waarschijnlijk maken dat dat niet zo is en hatsikidee: SCHULDIG TOT ONSCHULD IS BEWEZEN! De wereld op zijn kop!!

Vor 2 Monate
Keoni Kreijzer
Keoni Kreijzer

Johan, nu lul je wel uit je nek. Ze is psycholoog, tuurlijk heeft ze een mooi verhaal. Hier is toch zo lang over nagedacht. Dit zou niet mogen. Die gozer was toen 17 en wordt nu helemaal afgemaakt omdat ie een keer zijn lul uit zijn broek laat hangen. Dit heeft niks te maken met de ‘skills’ van deze meneer! Ik kan hier nog zo veel over vertellen maar dat doe ik niet! Oja btw ben 16 jaar oud✌🏽

Vor 2 Monate
roger shakey
roger shakey

Wow Johan respect. Heb alles gevolgd kan gewoon niet geloven dat ze zo n leugenaar gaan aannemen. Alleen omdat ze anders hun plekje kwijt raken. T zijn net Kleine kinderen daar en ze kijken niet naar die arme vrouw die getraumatiseerd achter blijft. Niks te winnen had en ze zeggen maar ze mocht toch je verhaal vertellen. En we geloofden je wel maar t komt nu ff niet uit. Hij durft niet eens een leugendetector te doen en zij wel. Ze krijgen een baan voor t leven. Sommige van die rechters zijn of waren al dement maar toch maakten ze belangrijke beslissingen en wetten. Ik kijk al de nieuwskanalen maar Ben blij dat ik hier zit wat een aanfluiting. Maar wel mooie tv. Humor/emotie/thriller/who-dunnit/woede/en onbegrip. Alles zit Erin. Hopelijk een happy end

Vor 2 Monate
sturgis007
sturgis007

die vrouw komt heel geloofwaardig over zegt ie..... ze weet niet wanneer het gebeurd is, waar het gebeurd is, het enige wa ze heel zeker wist dat hij het was... ook al was ie halverwege "in slaap gevallen".... jaja, heel geloofwaardig lol

Vor 2 Monate
Ton Postma
Ton Postma

Bijzonder dat Johan Derksen Brett Kavanaugh als schuldig ziet maar Ronaldo als onschuldig. Hij vindt in ieder geval dat het mogelijke slachtoffer van Ronaldo haar mond moet houden vanwege het zwijggeld. Is dat zijn vooringenomen voetbalhart dat spreekt of meet hij met twee maten?

Vor 2 Monate
Nate Higgers
Nate Higgers

Huuh? Maar hij heeft helemaal niets gedaan?!?

Vor 2 Monate
Mitch Kek
Mitch Kek

Wie is deze junk?

Vor 2 Monate
Oma met lekker kontje
Oma met lekker kontje

Ik heb echt een lekker kontje

Vor 2 Monate
YOUareGODSMACKT
YOUareGODSMACKT

go thrump ;)

Vor 2 Monate
Benjamin Oosthoek
Benjamin Oosthoek

Kan niet herinneren waar of wanneer t was, mr sws wie t was xD ja daaag

Vor 2 Monate
Baron Lepelaer van Stokkem
Baron Lepelaer van Stokkem

Zielige praat van een paar Echte Nederlanderts.....

Vor 2 Monate
Steinstra 1961
Steinstra 1961

Is het niet een beetje heel erg vreemd dat deze Ford muts pas na 36 jaren deze man aanklaagd...en nog vreemder - dat ze die aanklacht niet bij de politie neerlegt maar hier om een politiek geladen benoeming van een Rechter tegen te houden? Hier meneer Dersen. Dit zullen ze bij de NPO /NOS en de rest waar u o.a. bij zit NOOIT laten zien : http://www.youtube.com/watch?v=DIMaT-Qfnxc Hou het aub bij voetbal, Johan, want van de rest heb je geen BAL verstand.

Vor 2 Monate
NPC#563.114.512.128
NPC#563.114.512.128

Als ik deze comments lees, begin ik stilaan hoop te krijgen dat we niet ten onder gaan aan de linkse terreur.

Vor 2 Monate
peter plaats
peter plaats

idd

Vor 2 Monate

Nächstes Video